Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس جمهور آبان ماه را میعاد تاریخی استقلال‌طلبی و مبارزه ملت ایران با استبداد و استثمار دانست و گفت: افتخار بزرگ نهضت اسلامی، ایستادگی شجاعانه رهبران انقلاب و امام آن بر استقلال کشور است. ۰۱ آبان ۱۳۹۷ - ۲۰:۳۰ سیاسی مجلس و دولت ایران نظرات

به گزارش حوزه دولت خبرگزاری تسنیم، حجت‌الاسلام حسن روحانی عصر سه‌شنبه و در جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی با تشریح سیر انقلاب اسلامی و رویدادهای مهم تبعید حضرت امام(ره) در 13 آبان 43، به شهادت رساندن دانش‌آموزان و نیز حرکت دانشجویان پیرو خط امام در سال 58، افزود: همانطور که تبعید امام خمینی(ره) با دستور آمریکا به نخست وزیر رژیم طاغوت به خاطر سخنرانی حرکت‌آفرین ایشان علیه لایحه استعماری کاپیتولاسیون بود، امروز هم دولت آمریکا در صدد است 13 آبان را به خاطره‌ای تلخ و توأم با رنج ملت ایران تبدیل کند که با روحیه مقاومت ملت بزرگ ایران و رهبری شجاع، قاطعاً شکست خواهد خورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی، تأکید کرد: فرهنگ، اصلی‌ترین عنصر در پیروزی انقلاب و حفظ نظام اسلامی بوده است و دولت نیز در راستای فرهنگ بلند اسلامی و سیره اهل بیت علیهم السلام با تمام توان به دنبال کاستن از مشکلات و رفع نیازهای مردم است.

روحانی در بخش دیگری از سخنان خود برگزاری پرشکوه مراسم اربعین شهادت حضرت سید الشهدا(ع) و یاران آن امام همام را از مهم‌ترین شعائر مذهبی دانست و تأکید کرد: در سال‌های اخیر ستاد اربعین در دولت بسیار فعال بوده و دولت با تمام توان و ارائه تسهیلات گوناگون و کمک‌های ویژه تلاش می‌کند تا این حرکت عظیم با بهترین مدیریت، بیشترین تسهیلات و در آرامش و امنیت کامل برگزار شود.

رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به اینکه در طول تاریخ، مراسم اربعین با شکوه و حضور زائران اقصی نقاط جهان از جمله مسلمانان شبه قاره برگزار شده، افزود: تأکید بر زیارت اربعین، یادآور آن است که نخستین گروه زائران مرقد مطهر امام حسین(ع) و شهدای کربلا در اربعین شهادت آن عزیزان، خانواده اهل بیت(ع) و اسرای خاندان رسالت بودند.

روحانی همچنین از گزارش وزیر کشور و مجموعه دستگاه‌ها و نهادهایی که برای برگزاری هر چه بهتر مراسم اربعین و خدمت بیشتر به زائران تلاش می‌کنند، قدردانی کرد.

در این  جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی، موضوع حفظ شأن و جایگاه اعضای فرهنگستان‌های کشور با توجه به مصوبه اخیر مجلس شورای اسلامی در زمینه بازنشستگی مورد بحث و بررسی قرار گرفت و مقرر شد معاونت حقوقی ریاست جمهوری از نظر حقوقی این موضوع را مورد بررسی قرار داده و نتیجه آن، در جلسه آینده شورا ارایه شود.

در این جلسه همچنین از دست ‌اندرکاران تدوین سند الگوی ایرانی – اسلامی پیشرفت و نیز از دانشگاه آزاد اسلامی بخاطر اجرای مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی در راستای راه ‌اندازی دانشگاه هنر اسلامی استاد فرشچیان قدردانی شد.

همچنین در جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی وزیر کشور گزارشی از راهپیمایی بزرگ اربعین و تسهیلاتی که برای زائران تدارک دیده شده است، ارائه کرد.

انتهای پیام/

R1373/P1011199/S1,15/CT12 واژه های کاربردی مرتبط حسن روحانی دولت دوازدهم

منبع: تسنیم

کلیدواژه: حسن روحانی دولت دوازدهم حسن روحانی دولت دوازدهم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۲۰۹۳۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی: نگه‌داری از توله سگ و گربه جای فرزندان را گرفته است/ آمار تکان دهنده از ازدواج و طلاق

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه گام اول حکمرانی جمعیت کشف ضرورت مسئله است، گفت: چرا بر روی جمعیت تمرکر می‌شود برای آنکه سیاست نادرست نانوشته‌ای در دهه ۶۰ و ۷۰ به صورت اقدامی اعلام شد که جمعیت کاهش پیدا کرد. اما بلوغ فرهنگی و افزایش نظامی موجب اقتدار است. جمعیت ما در اقتدار است.

بر اساس روایت ایلنا، عبدالحسین خسروپناه، در «آیین اختتامیه اولین همایش ملی جوانی جمعیت و قدرت نظامی» افزود: اگر حد نصاب جمعیت کاهش پیدا کند توانمندی نظامی از بین می‌رود، بلوغ فرهنگی آسیب می‌بیند و رشد اقتصادی اسیب می‌بیند. وقتی از جمعیت صحبت می‌کنیم بحث ریشه‌ای در زمینه اقتدار دارد. اگر جمعیت حل نشود تمام مسائل اقتدارزا اسیب می‌بیند.

خسروپناه ادامه داد: گام دوم در حکمرانی جمعیت گام رصد است مسئله رصد یا تعبیر بنده راه بینی همان نقشی دارد که دیده‌بان در جنگ دارد. دیده‌بان نقش مهمی در هدایت توپحانه دارد که کجا را هدف بگیرد. مسئله رصد در جمعیت باید با قدرت ادامه پیدا کند. اگر بر اساس اهداف تحقق برنامه هفتم به سطح تولد دو فرزند بروند جمعیت ۸۵ میلیون امروز، در سال ۱۴۰۶ به جمعیت ۹۶ میلیون خواهد رفت.

وی تصریح کرد: گام سوم در هر حکمرانی سیاست‌گذاری آن حوزه است. فاصله همه علما و فقها با رهبر انقلاب مثل نسبت زمین تا آسمان هفتم است. رهبر انقلاب در ۳۰ اردیبهشت ۹۳ سیاست‌های کلی جمعیت را ابلاغ کردند. اما ده سال پیش بعد از رصد کلی، ۱۴ سیاست کلی را ابلاغ کردند.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی افزود: گام چهارم که باید طی شود قوانین مربوط به جمعیت است که این گام هم طی شده است. قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در سال ۱۴۰۰ هم تصویب شده است. شورای عالی انقلاب فرهنگی چندین مصوبه برای سیاست عملیاتی این قوانین انجام داده است. آنچه باید در تقنین صورت بگیرد انجام شده است. پس چرا مسئله جمعیت هنوز در مسیر ریل اصلی نیفتاده است که به گام دیگری نیاز دارد.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی ادامه داد: بنابراین در گام پنجم باید گفتمان سازی و فرهنگ سازی شکل بگیرد. چه کارهایی باید شکل بگیرد تا گفتمان سازی صورت بگیرد. اگر باور دینی پیدا کنند جمعیت رو به افزایش خواهد بود. ما حتی گفتمان دینی برای کسانی که گرایش دینی حداکثری دارند ایجاد نکردیم. اکثر فیلم‌ها و سریال‌هایی که ساخته می‌شود نفی جمعیت را ترویج می‌کنند. رهبری گفتند جمعیت کشور ما می‌تواند تا ۱۵۰ میلیون و ۲۰۰ میلیون نفر بالا برود.

وی افزود: ما باید بنویسیم و فرزندآوری را با ابزار رسانه‌ای جدید این گفتمان ترویج دهیم. ما باید بعضی از عوامل کاهش فرزندآوری را تشریح کنیم. ما ۱۹ درصد کاهش ازدواج داریم و ۱۶ درصد افزایش آمار طلاق داریم. ما مسئله خانواده را جدی نگرفتیم. مسئله خانواده و تحکیم آن نقش مهمی در تقویت باور به خدا دارد. افزایش میزان تجرد و افزایش برعهده گرفتن سرپرست حیوانات خانگی از موضوعاتی است که خانواده را تضعیف کرده است.

خسروپناه عنوان کرد: کار به جایی رسیده است که نگه‌داری از توله سگ، و گربه جای فرزندان را گرفته و سه چهار برابر هزینه فرزند را خرج نگه‌داری از حیوان می‌کنند که بگویند نیازی به فرزند نیست. بنابراین اگر قبول داریم جمعیت در اقتدار نقش ریشه‌ای دارد باید نگاه حکمرانی ضرورت مسئله، رصد پی در پی، سیاستگذاری کاربردی و تصویب قوانین داشته باشیم که همه این کارها انجام شده و در حال حاضر فقط گام پنجم مانده که کار گسترده‌ای باید در زمینه گفتمان سازی داشته باشیم تا بینش و نگرش به فرزند آوری و جمعیت تغییر کند.

۲۷۲۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1904270

دیگر خبرها

  • تایید انتخاب دو رئیس دانشگاه در شورای عالی انقلاب فرهنگی
  • بودجه ۲۰ همتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی/ کتاب نقطه قوت تاریخی ایران است
  • خبر خوب یک وزیر برای کارمندان دولت
  • پرداخت یارانه خرید کتاب برای کارمندان دولت
  • تغییری در مصوبه افزایش ظرفیت پزشکی صورت نگرفته است
  • کتاب اصلی‌ترین عامل تمدن‌سازی است
  • دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی: نگهداری از توله سگ و گربه جای فرزندان را گرفته است
  • روایت حسن روحانی از مخالفت امام خمینی با مرتبط کردن سازمان اطلاعاتی با رهبری و بیت ایشان
  • دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی: نگه‌داری از توله سگ و گربه جای فرزندان را گرفته است/ آمار تکان دهنده از ازدواج و طلاق
  • بیشترین مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی در دوره اخیر برای آموزش و پرورش بوده است