Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-05-09@10:21:56 GMT

ابرقدرت اربعین

تاریخ انتشار: ۱۳ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۳۵۲۶۲۲

به گزارش ایکنا؛ قدس آنلاین به قلم سینا واحد نوشت: تک ســتاره تابناک جهان بشریت، ابر ستاره آسمان آرزوهای انسان‌های پاک سرشت، در حال طلوع است! «ابرقدرت اربعین» بی هیچ تردیدی، اولین قدمش را در مرکز خاورمیانه نوین حسینی بر زمین زجر کشیده و ستمدیده خواهد گذاشــت و جهان را دعوت به حضور در سفینه حقیقت و ارزش‌های راستین خواهــد کرد و آن را به تماشــاگه جاده جســتوجوگران «باطن خویش» و پیادگان حیات پرتکاپوی تمدن جدید انسانی خواهد برد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«ابرقدرت اربعین» در راه اســت! «ابرقدرت اربعین» در آیندهای نزدیک طلوع خواهد کرد و شــهاب اندیشــه‌های زیر و روکننده خویش را به اعماق جهان انسان‌های غارت شــده و بازداشت‌گاهای مدرن روح‌ها و قلب‌ها و ذهنیت‌های دزدیده شده گسیل خواهد ساخت و غول تمدن یک چشم و بی‌رحم جامعه لیبرال دموکراسی غرب را بر زمین خواهد زد.

آری، از آن هنگام و هنگامه تاریخی که «فرضیه تکامل طبیعی» داروین منتشر و با صدای تفکر علمی فریاد زده شد که در نظام طبیعت، قوی بر ضعیف تسلط دارد و ضعیف باید بمیرد تا قوی ادامه حیات دهد؛ قدرت ســرمایه‌داری دارای «حق» شــد و تکنولوژی سرکوب را اختراع کرد تا بی‌رحمترین جریان تمدن و فرهنگ تاریخی جامعه انسانی، رشد کند و تکامل یابد و از همه منافع، دفاع پایدار و مســتمر کند! گرچه این روزها در ادبیات رسانه‌ای جهان از «فرهنگ داروینیسم» گفت وگو نمی‌شود و از آن سخن بهمیان نمی‌آید، اما در روح حاکم بر همه ارکان دیپلماســی سیاســی جوامع غربی، «داروینیسم سیاسی» موج میزند و خودنمایی میکند.

اما فتوای چند کلمه‌ای یک روح آسمانی و زیبا در سال‌های گذشته، توانست شخصیت تاریخی دیپلماسی داروینیستی تمدن غربی را در هم بپیچد و آن را بی‌حیثیت کند و آن، فتوای محکومیت «سلمان رشدی» انگلیسی بود.

از آن هنگام و با آن فتوای لرزاننده جامعه جهانی، روح قدرت و احساس قدرتمندی، در قلب مسلمانان جهان جان گرفت و دفاع از دین و ارزش‌های آسمانی که در بازداشت‌گاه تمدن بی‌خدای جامعه جهانی زندانی بود، با هیبت و شکوهمندی، آزاد و به میهمانی وجدان‌ها و اندیشه‌های مسلمانان وارد شد تا نقشش را در آینده تاریخ بشر به درستی ایفا کند.

ظهور «ابرقدرت اربعیــن» پس از این همه روزگار، نشــانه بزرگ برای مرگ تاریخی ذهنیت‌ها و اندیشــه‌هایی اســت که در همه دهه پیشین، دفاعگر از استهزای ارزشهای دینی و آسمانی بودند. اینک اما، نگاه به زیبایی‌های حسین و اربعین با قاطعیت به ما می‌گوید: بنیان کذب و بنیاد بی‌اخلاقی و بی‌خدایی، همگی بنیادهایی بر لبه پرتگاه نیستی و جهنم سوزان دنیایی است.

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری قرآن اربعین ایکنا کربلا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۵۲۶۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رویداد گفتاورد ملی نخبگان برگزار می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از بنیاد ملی نخبگان؛ سیدسلمان سیدافقهی قائم مقام بنیاد ملی نخبگان در مراسم شصت و دومین سال جایزه البرز ویژه نخبگان و تجلیل از برگزیدگان علمی کشور (دانشمندان، فناوران، طلاب و دانشجویان) که در مرکز همایش‌های بین المللی صدا و سیما برگزار شد، گفت: اثربخش بودن در اداره و در حل مسائل کشور مهمترین رسالتی است که نخبگان در شرایط کنونی برعهده دارند و این امر موضوعی خطیر است که بارها تکرار شده و بحث پیرامون آن بسیار است.

وی در ادامه نخبه‌پروری را از دیگر رسالت‌های مهم نخبگان بر شمرد و گفت: نخبه پروری همواره از جمله وظایف نخبگان بوده، و این مسئله نیز مطالبه‌ای است جدی که نخبگان و اساتید دانشگاه و حوزه شاگرد پرور باشند و همتاپروری کنند که این مهم به مدد اخلاق و صفات حسنه‌ای که که متصف به آن هستند اتفاق می‌افتد.

ضرورت تمدن‌سازی و تکرار آن در کلام رهبر معظم انقلاب

قائم بنیاد ملی نخبگان سپس با بیان ضرورت تمدن سازی و تکرار آن در کلام رهبر معظم انقلاب تصریح کرد: به گفته رهبر انقلاب رسالت نخبگان عبور از شیب تندی است که در پیش دارند و باید از امکان خواستن و توانستن فرصت کنونی بهترین بهره را برد. اثرگذاری نخبگان در تمدن سازی بسیار مهم است و نخبگان باید در عرصه‌های داخلی و خارجی نقش خود را ایفا کنند.

سیدافقهی با اشاره به اعتراضات صورت گرفته در دانشگاه‌های مطرح دنیا در محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی در غزه گفت: نقش نخبگان در چنین شرایطی استفاده از بستر ارتباطی به وجود آمده و گفت‌وگو و روشنگری در جوامع است، اینکه هر یک به سهم خود پیام انقلاب و تمدن اسلامی را به گوش جهان و به ویژه نقاطی که تحت سیطره رسانه‌های پرقدرت و امپراتوری رسانه غربی است برسانیم، امروز فرصتی بی بدیل است و انتظار می‌رود نخبگان در این مقطع نقش خود را به درستی ایفا کنند.

نخبگان نقش خود در جدال تمدنی فهم و میدان عمل خود را تعریف کنند

وی به شرایط اقتصادی حاکم بر کشورهای توسعه یافته اشاره و بیان کرد: کشورهای توسعه یافته با بدهی‌های کلان اقتصادی، کسری بودجه، انحطاط اخلاقی و سقوط بنیان خانواده، حرف از اداره جهان می‌زنند و این در حالی است که حادثه غزه سبک فکر لیبرال دموکراسی حاکم بر این کشورها را به چالش کشید، فرصتی برای ما و ارائه مدل مردم سالاری دینی، مدلی که انقلاب اسلامی ۴۵ سال برای به ثمر رساندن آن تلاش کرده و اکنون علی رغم تلاش این کشورها، پرچم توحید و لا اله الا الله بلند شده است. از این رو امروز نخبه تراز کسی است که نقش خود را در این جدال تمدنی فهم و میدان عمل خود را تعریف کند.

سیدافقهی با تاکید بر ضرورت عبور از تقسیم‌بندی‌های حزبی و جناحی گفت: انقلاب اسلامی، پیشرفت، فناوری و اقتصاد را ابزاری برای رساندن انسان به کرامت خود می‌داند و این تفاوت انقلاب اسلامی با تمدن غرب است. آن چیزی که خط رهبری و امام است خط انقلاب اسلامی است که اکنون پیام خود را صادر کرده است. کسانی که امروز در منطقه می‌جنگند، پیام انقلاب را درک کرده‌اند و برای صدور پیام و آرمان آنکه کرامت انسانی است، پا به عرصه گذاشته‌اند.

گفتاورد ملی نخبگان؛ بستری برای تفاهم اجتماعی و رشد عمومی

وی در ادامه از اجرای برنامه گفتاورد ملی نخبگان در بنیاد ملی نخبگان و ایجاد ظرفیت برای نقش آفرینی نخبگان در حل مسائل اساسی کشور خبر داد و گفت: گفتاورد ملی نخبگان بستری برای شنیده شدن و تقویت ایده‌های نخبگانی فراهم می‌کند، تا هم بتوان مدیریت کشور را دانش بنیان کرد و هم با اطلاع رسانی مناسب، بستر تفاهم اجتماعی و رشد عمومی را ایجاد کرد.

قائم مقام بنیاد ملی نخبگان با بیان اینکه این برنامه تمام حوزه‌های نیاز کلان کشور از جمله حوزه‌های اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی و… را که ورود به آن وظیفه نخبگان است مد نظر قرار داده است، گفت: در بنیاد ملی نخبگان از همه ایده‌ها و نقطه نظرات نخبگان در راستای گره گشایی از رفع مسائل کشور استقبال می‌کنیم و تمام برنامه‌ها در همین راستا طراحی و برنامه ریزی می‌شود.

حمایت بنیاد ملی نخبگان از برگزیدگان جایزه البرز

وی ضمن تاکید بر اعتبار و قدمت جایزه البرز نیز گفت: بنیاد به عنوان نهادی حاکمیتی خود را موظف به حمایت از همه اقدامات معتبری می‌داند که در راستای تکریم و حمایت از نخبگان صورت می‌گیرد، از این رو برگزیدگان این رویداد به عنوان مخاطبان سطح یک بنیاد شناخته شده و حمایت می‌شوند.

سیدافقهی در پایان ابراز امیدواری کرد، جریان نخبگانی و توجهی که روز به روز در جامعه ما به نخبگان صورت می‌گیرد، اثرات و برکات خود را به نفع کشورمان ایجاد کند.

کد خبر 6099401

دیگر خبرها

  • پناهیان: هیچ ابزاری جز حجاب نشان‌دهنده جاری بودن محبت در جامعه نیست
  • پناهیان: برخی متأسفانه نگاه سخیفی به حجاب دارند
  • وضعیت ناگوار یک بازار تاریخی در نصف‌جهان/از ویراژ شبانه‌روزی موتورسیکلت‌ها تا سدمعبرهای مغازه‌داران
  • انتقال آثار تاریخی با ارزش از موزه ملی به کرمان
  • بیش از هزار واژه پرکاربرد زبان بلغاری ریشه و اصالت فارسی دارند
  • اراده تحول‌گرایی و تمدن‌سازی در گام دوم انقلاب اسلامی
  • سرلشکر سلامی: همه راه‌های نفوذ دشمنان باید بسته شود
  • رویداد گفتاورد ملی نخبگان برگزار می‌شود
  • جامعه‌ای برهنه نبوده‌ایم بلکه متنوع به لحاظ حجاب بوده‌ایم | طرفداران جمهوری اسلامی کلاه بر سرش گذاشتند | تمام جهان را در مقابل‌مان قرار داده‌ایم
  • ضرورت توانمندسازی خانواده‌ها در زمینه سواد سلامت